top of page

SEGÍTÜNK DIGITALIZÁLNI A FOLYAMATOKAT

HOGYAN?!

például MENTOR PROGRAMUNKKAL!

"Az egyetlen állandó a változás maga."

Ezt Hérakleitosz már 2500 éve felismerte, de mi köze ennek a digitális fogászathoz?!
Az, hogy ez a változás az utóbbi párszáz évben exponenciálisan felgyorsult és csak kapkodjuk a fejünket milyen rohamos tempóban fejlődik a technológia.
Szinte bele sem gondolunk de a fogtechnikai folyamatok egy része is már 15-20 éve digitalizálódik és vált napjainkra egyre professzionálisabbá és gyártástechnológiailag precízebbé, miközben a fogorvosok többsége még mindig analóg módon, lenyomatvétellel rögzíti a kiindulási állapotot.

Itt vannak például az intraorális szkennerek

vagy egyéb eszközök és szoftverek a kínálatunkból.

Straumann, Eighteeth, Medit

Navigált Implantológia

coDiagnostiX

Kiegészítők

Funkció mobilizálás

Ezek az eszközök és szoftverek lassan maguktól a mesterséges intelligencia segítségével diagnosztizálják és szkennelik a pácienseket.

Addig viszont elengedhetetlen, hogy magabiztos tudással rendelkezzünk!

Ehhez igazítottuk szolgáltatásainkat.

1

Online termékismertető

Describe your service here. What makes it great? Use short catchy text to tell people what you offer, and the benefits they will receive. A great description gets readers in the mood, and makes them more likely to go ahead and book.

2

On-site tréning

Describe your service here. What makes it great? Use short catchy text to tell people what you offer, and the benefits they will receive. A great description gets readers in the mood, and makes them more likely to go ahead and book.

3

Mentor Program

Describe your service here. What makes it great? Use short catchy text to tell people what you offer, and the benefits they will receive. A great description gets readers in the mood, and makes them more likely to go ahead and book.

Ezek segítségével lehet magabiztos a területen valaki, aki tőlünk vásárolta az eszközét és az is, akinek ezzel nyerjük el bizalmát és következő eszközét veszi meg nálunk.
A digitális fogászati megoldások gyors fejlődése és a fent említett állandó változás miatt biztosítunk folyamatos háttértámogatást is, ennek feltételeiről itt írunk bővebben.
Amennyiben ezt végiggörgetve elkél a segítségünk a rendelő digitalizálásában, akkor itt egy rövid kérdőív, hogy lássuk miben segíthetünk:

Sikeres digitális fogászati projektek.
képzéssel, szakértelemmel

Kipróbálni, megérteni, megszeretni.

Magabiztos tudás = napi használat, valódi előnyök. Szívesen segítünk ebben.

Ha már van a klinikán szkenner, vagy a tervek között szerepel a beruházás, keress minket bátran és segítünk eligazodni a digitális fogászat izgalmas világában.

Mi egy sikeres projekt titka?

Miért válaszd a DentUpgrade-et?

hatékonyság

Minden perc, amit a digitális eszközeid hibakeresésével, vagy javításával töltesz az egyértelmű hátrányokon kívül még anyagilag sem kifizetődő. Segítünk megtalálni a limitáló tényezőket és elérni egy magasabb hatékonyságot.

szakértelem

A témában felmerülő kérdések többségét mi magunk válaszoljuk meg, a maradék esetében pedig segítségül hívjuk orvos szakmai csapatunkat, vagy felvesszük a kapcsolatot közvetlenül a gyártóval.

fejlődés

Lételemünk a fejlődés, még a cég nevébe is bekerült. Mi magunk is rendszeresen részt veszünk képzéseken, hogy fenn tudjuk tartani ezt a magas színvonalat szakmai felkészültség terén.

szolgáltatásaink

rendszer_felmeres.jpg

Rendszerfelmérő konzultáció

Ma már Magyarországon sem találunk olyan fogorvosi rendelőt, ahol ne lenne jelen napi szinten a digitális technológia. Fontos, hogy az új eszközök harmonizáljanak a meglévőkkel. Ebben tudunk segíteni ezzel a felméréssel.

Sebészeti sablon gyártása

Nincsenek rendszeresen sebészeti sablont igénylő műtéteid? Nem gond, ezért van implantátum tervező és sebészeti sablon gyártó szolgáltatásunk.

Szoftverfrissítés, karbantartás

A digitális fogászati eszközök csak a megfelelő és karbantartott IT háttérrel tudnak optimálisan működni. Igény esetén tudunk segíteni a rendszer karbantartásában is.

képzéseink

IMG_0697_edited.jpg

Intraorális szkenner - alapozó

A legfontosabb tréning a szkennerekkel kapcsolatban, mert itt lehet jó irányba elindulni és megkönnyíteni minden további folyamatot. Több helyen voltunk már, ahol valaki a csapatból használt már szkennert és neki is tudtunk újat mutatni.

Intraorális szkenner - éles eset

Képzéseink fontos eleme az on-site éles eset közös végigvitele. Tapasztalataink szerint elkerülhetetlen modellezni az éles szituációkat, hogy rögzüljenek a lépések és funkciók.

Sebészeti sablonok - alapozó

Ez egy komplex témakör, melynek érintjük minden elemét. Ezek a tervezőszoftverek alapvetői funkciói, egy tervezés menete. Sebészeti tálcák, guide típusok. Egy teljes folyamat közös végigvitele.

termékeink

IMG_0348_edited.jpg

Intraorális szkennerek

A kulcs, ami nyitja a digitális fogászat ajtaját. Amellett, hogy folyamatosan fejlődik, a technológia már alkalmas arra, hogy digitálisan oldjunk meg folyamatokat, viszont feltételez szaktudást is.

Navigált implantológiai tervezők

A CBCT-ből és a szkenner-ből érkező adatokat először tudjuk használni diagnosztizálásra, a műtét 3D-ben történő szimulálására. Az már csak egy extra funkció, hogy sebészeti sablont is tervezhetünk.

Klinikai tervező szoftverek

Chairside tervező szoftverek már régóta jelen vannak a piacon. A számítógépek és a szoftverek fejlődésével és egyszerűsödésével már percek alatt tudunk ideiglenes pótlásokat tervezni.

szeged_kiallitas.jpeg

amit már elértünk

100+

elégedett ügyfél

130+

működő szkenner

300+

on-site tréning

DentUpgrade blog

hasznos információk a digitális fogászatról

No posts published in this language yet
Once posts are published, you’ll see them here.
bottom of page