top of page
2019-04-13_Medit_i500.jpeg

Digitális lenyomatvétel
Medit eszközökkel

Az elsők között mutattunk be Medit Intraorális szkennereket Magyarországon, mikor a Medit i500-as megjelent 2019-ben.

Ügyfeleink a mai napig elégedettek a korábbi modell, a Medit i500 -as teljesítményével, ami az évek során több, mint 5x lett gyorsabb a szoftverfrissítéseknek köszönhetően.

dentupgrade_dental_world_05.jpg

Fejlesztések nem csak szoftver oldalon történtek, megjelent a Medit i600 -as szkenner fejlettebb kamera rendszerrel és kisebb kézidarabbal. Ez az eszköz már Apple MacBook -kal is kompatibilis.

A képen egy vezeték nélküli intraorális szkenner állomást látunk. Egy Medit i700 wireless szkennerrel nem kell a vezetéken és számítógép elhelyezésen aggódnunk, koncentrálhatunk a digitális lenyomatvételre. Természetesen van i700 vezetékes változat is.

IMG_0348_edited.jpg

Nagy hangsúlyt fektetünk a képzésekre és a terméktámogatásra, hogy megkíméljük ügyfeleinket a sok fejfájástól, amit a szkennelés okozhat, vagy attól, hogy a szkenner a fiókba kerüljön és tulajdonosa azon gondolkodjon, mibe fektethette volna az árát...

dentupgrade_dental_world_02.jpeg

Tisztában vagyunk vele, hogy ennyi információ és egy weboldal kevés ahhoz, hogy többmilliós beruházásról döntsön az ember, ezért nem egy vásárlás gombot raktunk ide, hanem két telefonszámot. Ezek bármelyikén állunk rendelkezésre kérdések, vagy próba eset szkennelése esetén.

Vér Tamás

Sováczki Gergő

+36 30 484 0335
tamas.ver@dentupgrade.hu

+36 30 610 8229
gergo.sovaczki@dentupgrade.hu

bottom of page